October 30,2008 15:32

彩妝 美顏 化妝品

品牌
ANNA SUI 安娜蘇
品名
許願精靈女性香水_女性香水
存貨
規格/說明
30mlv. 715$1470 產品說明: 自信、魔力、女性化打開水晶瓶釋放神秘魔力 香水調性【甜美果香 → 浪漫花香 → 誘惑麝香】前調 ─ 檸檬、金盞花、哈蜜瓜中調 ─ 紅醋栗、鳳梨後調 ─ 白雪松、琥珀、誘惑麝香 從甜美果香到誘惑麝香
銷售類型
Wholesale

TN_desire.jpg
Parfum pentru femei al doilea strat de piele

Vedeți lui Van Gogh "Floarea-soarelui", va fi eye-catching șoc galben. Ascultați lui Bach "Ave Maria", voi, după toate probabilitățile va fi mutat la lacrimi. De ce? De ce, că este arta! În cazul în care în acest moment o femeie te treci, de fapt, nu ai avut timp pentru a vedea ce gazduieste Jocurile sale, dar te întorci înapoi tale priviri fioroase STARE, suge apoi suge nas, stabilit tras el însuși împreună. De ce? Fără nici un motiv. Aceasta este, de asemenea, o artă, arta de a parfum!

Parfumul este pielea unei femei de-a doua, te iubesc, iubesc viața, femeile sunt mai mult sau mai puțin au câteva sticle de parfum preferat. Cu toate acestea, dreptul de a utiliza, în scopul de a arăta calm femeie eleganta lor în parfum Ruoyouruowu.

Arome bazat pe "punctul" parfum de la "linie" Eau "fata". Concentratii mai mici, mai largă gamă de frotiu.

Interiorul cotului si genunchiului aromă partea grațios, durabil doi se concentreze! Frecati pulsul este bun simț, dacă frecati interiorul cotului sau genunchiului lateral va fi mai bine: pentru că această temperatură este de pielea activități de mare, mai eficientă regulate odoriferante. Cu partea venos din interiorul încheieturii mâinii dumneavoastră, deoarece contactul posibilitatea de frecvent cu lucrurile, în curând dispărut, desigur, mai bine să freca pe pulsul locale, beneficiază de o protecție adecvată în afara interiorul cotului si genunchiului în partea, nu mai mult de doi mai bine site-ul.

Ureche a fost umplut cu aroma de partea din spate a gatului se va Ruoyouruowu să știe cum să controleze doza este metoda cea mai eficientă de Raiders.

Cu toate acestea, aroma de proces este o de jos în sus. Vrei o durată ar fi dificil. Talie este puterea parfumul linia de demarcație. Talie este diseminarea pe de o parte tulbure aroma elegantă. Cu toate acestea, în același timp, se consideră că, pentru a trage linia de demarcație a aromei. De exemplu, să mănânce sau să viziteze casa cuiva, parfum trebuie să fie mai mult decât de obicei sub lustruite, care a fost bun simț. Frecați gât, ureche langa deriva aerul cald ascendent, parfum va urmări și de a crește moale și nu va parfum iute, frecați în loc este ușor mai scăzut decât talie.

Spații aglomerate sau limitate, frecați piese balansoar, cum ar fi piciorul, glezna, în interiorul fusta ...

Deși puțini oameni parfum pe ciorapi, dar înainte de a pune aspersoare de utilizare a pulveriza un jet, nu este surprinzător suflare slab, și de lungă durată aroma. Este mai puțin probabil să dispară decât aroma freca pielea.

Omul a iubit pentru a mirosi aroma de păr, din nou vârful degetelor! Aproximativ 80% dintre barbati considera cazul.

Nu ștergeți în lumina soarelui pentru a parfum, alcool, expunerea va lăsa pete pe piele, dacă doriți cu adevărat să se bucure de aroma, si optional non-alcoolice gel de dus pentru scăldat parfum în soare. Atunci când este utilizat la un anumit tip de aroma, va răspândi fără să vrea decât oricând. Concentrația corespunzătoare a brațului, altele pot mirosi parfumul minunat. Nu se poate determina dacă acestea sunt pictate prea mult, cer un prieten pentru a ajuta.

Parfumuri de calitate mai bună, în general, pot fi stocate timp de 3-5 ani. Evitați expunerea la lumina soarelui, într-un loc răcoros, uscat. Pot fi păstrate în frigider, ci doar apă de toaletă. Aroma nu este prea frig sau supraîncălzire va afecta aroma. Dacă parfum rămasă mic, culoare, turbiditate, și se adaugă câteva diluare etanol.


 • 您可能有興趣:

  進口香水
  perfumesorg 發表於樂多回應(1)引用(0)gifts編輯本文
  樂多分類:時尚切換閱讀版型 │昨日人次:0 │累計人次:86 │標籤:香水,ANNA SUI,安娜蘇,許願精靈
  贊助商廣告
   

  引用URL

  http://cgi.blog.roodo.com/trackback/7472773

  回應文章
  香水,女人的第二層肌膚

   看到梵高的《向日葵》,你一定會被它奪目的黃色所震撼。聽到巴哈的《聖母頌》,你十有八九會被感動得熱淚盈眶。為什麼?不為什麼,那是藝術!如果這時有個女人與你擦肩而過,其實你也沒來得及睹其芳容,但你還是扭過頭猛盯了幾眼,然後吸吸鼻子,定了定神。為什麼?不為什麼。那也是藝術,香水的藝術!

   香水是女人的第二層肌膚,愛自己、愛生活的女人都或多或少地擁有幾瓶心儀的香水。然而,正確地使用它才能令女人在若有若無的香氛中從容地展現自己的優雅。

   香精是以「點」,香水是以「線」,淡香水是以「面」的方式使用的。濃度越低,塗抹的範圍越廣。

   手肘內側和膝蓋裡側是使香氣婉約,耐久的兩大重點!擦在脈搏上是常識,若是擦在手肘內側或是膝蓋裡側會更好:因為這種部位皮膚溫度高,經常活動,會更有效率地散發香氣。同為靜脈部分的手腕內側,因為與事物接觸機會頻繁,很快就會消失不見了,當然不如擦在有脈搏的地方,又有外界適度保護的手肘內側和膝蓋裡側,沒有比這二處更佳的部位了。

   耳後與頸後的香氣會若有若無地瀰漫,懂得控制用量就是最有效的攻略法了。

   不過香氣的流程是由下而上。想持久恐怕很難。腰際是香水強弱的分界線。自己的腰際正是散發朦朧優雅香氣的部份。不過,同時也須考量,劃出香氣的分界線。例如吃飯或到別人家拜訪,香水必須比平常擦得更下方,此乃常識。如果擦在頸、耳附近,溫熱的空氣向上飄散時,香氣也會跟著浮上來,為了使香水柔和不致刺鼻,應該擦在比腰略低的地方。

   人潮洶湧或密閉空間,請擦在搖動的部位,如腳、腳踝內側、裙擺……

   雖然在絲襪上擦香水的人很少,但在穿上之前,先用噴頭噴一噴,就有出乎意料的隱約氣息,而且香氣可以持久。它比擦在肌膚上的香氣更不易消失。

   男人最愛聞的香味是從頭髮,再來就是指尖!大約有八成的男性如是認為。

   不要在陽光照射到的地方抹香水,酒精在暴曬下會在肌膚上留下斑點;如果真的想在陽光下享受香氣,可選不含酒精的香氛沐浴露洗澡。當習慣了某一種香味後,你會不知不覺地塗得比以往多。適宜的濃度是在一臂之內,別人能夠嗅到美妙的氣味。不能判斷自己是否塗得過多,就請朋友幫助。

   一般質量比較好的香水可以存放3—5年。避免接觸陽光,放在陰涼乾燥的地方。可放進冰箱裡保存,但只限於淡香水。香精則不可,過冷或者過熱均會影響香味。如果剩餘少許香水,顏色變渾濁,可加入一些乙醇稀釋。
  | 檢舉 | Posted by 保養品 at August 23,2012 11:22