October 11,2008 12:17

彩妝 包包 香水

品牌
品名
COCO女性香水淡香精_女性香水
存貨
規格/說明
100ml 4290 $ 4450 產品說明: 東方調-清新調結合濃厚的清新調與輕盈的質地。
銷售類型
Wholesale

Fii o femeie recuzită parfumate și sfaturi

Parfumuri relaxa fizic SPA frumos. De fapt, nu este neapărat de gând să salon de frumusete, atâta timp cât stăpânul a recuzită următoarele și secrete, va fi capabil la domiciliu sau la birou pentru a face un centru spa, simplu, în lumina lunii va fi capabil să facă o femeie parfumat.

Recuzită Manufacturing parfum

1. Tesuturi în cinci sau șase picături de ulei esențial picaturi intr-un tesut sau o batistă,
Apoi, aproape de nas, să ia respirații adânc de câteva ori, este ocupat de decompresie cea mai simpla si rapida.

Stație de fumigație permite aerului să factor de aromă difuze, tămâia este modul cel mai direct. Utilizați o lumânare-fumigație Taiwan va trebui să acorde o atenție deosebită siguranței, ar putea dori pentru a comuta la o vibratie plug-in sau cu ultrasunete este mult mai convenabil și în condiții de siguranță.

3. Colier Ceramica de picături de trei sau patru picaturi de ulei esential pe bumbac, umplute o mică gaură în colier ceramică, agățat pe piept, uleiuri esențiale, cu temperatura corpului este natural încălzit volatil, oamenii trebuie să se bucure de aromatherapist oricând, oriunde. Și gustul poate dura mai multe zile, cele mai potrivite pentru utilizarea de familie câmp.

4 butelie de sticlă de culoare închisă în desfășurarea unei ulei de masaj bun, transporta. Templele, nas, oamenii, etc au nevoie de un masaj mic poate fi interesant.

5 castron mare de oțel inoxidabil sau recipient de sticlă încărcată 50 ℃ ~ 60 ℃ apă caldă, se adaugă 3 picături de uleiuri esențiale, fata a capotei lângă prosop mare Wankou și să ia o respiratie adanca adulmecând timp de cinci până la zece minute. Deosebit de potrivit pentru congestie nazală, presiune.

Utilizați esențial secretul uleiuri de implementare

1 baie doriți bucăți de unt + bile 15 picaturi de ulei esential sau miere, pentru a reconcilia și apoi turnat în cadă.

2. Efectuarea Ulei de masaj uleiuri de 95ml de transport 5 ml de ulei esențial (1 ml echivalentul a aproximativ 20 de picaturi de ulei esential).

3. Implementarea de spray parfum reconcilieze Primii 10 până la 20 de picături uleiuri esențiale și 10C.C. de vodca sau de alcool, se agită turnat în apă distilată 100C.C., iar apoi pulverizator de sticlă încărcată poate.

Nici un pigment în livrările de 4.DIY scăldat curate 20 - 40 picaturi de ulei de 100 esential C.C., fără condimente, fără Gel de dus add sau artificiale Sampon, amestecand timp de 3 minute într-un vas până la combinat, apoi se toarnă înapoi în recipient. În general, se adaugă 20 de picături au gust, se adauga 40 picaturi de eficacitate.

Dulap parfum agent de 5.DIY pentru a pregăti câteva bucăți de margele din lemn natural, și fiecare picătură pe 2 picaturi de ulei esential pe mâini pentru a framanta pentru o plasate în garderoba nu numai parfum de durată, dar, de asemenea, de combatere a dăunătorilor.


 • perfumesorg 發表於樂多回應(1)引用(0)bags編輯本文
  樂多分類:時尚切換閱讀版型 │昨日人次:0 │累計人次:129 │標籤:香水,CHANEL,香奈兒
  贊助商廣告
   

  引用URL

  http://cgi.blog.roodo.com/trackback/7358831

  回應文章
  香水隨著心情飄

   植物學試驗顯示,植物會因為環境的不同釋放不同的香味。它們有自己的區域主張,種在相鄰土地裡的同樣的植物,香味也會不同。事實上,我們每個人身體的氣息與心情息息相關,即使你與她使用的是同一款香水,也會因為心情的不同而呈現出不同的面貌,在世界上35萬種氣味中,在3500種香草植物中,只有200種氣味最終溶解在酒精和蒸餾水裡,成為香水。
   
   香水師魯道夫-齊樸爾說:「具有淡淡果香的清新前味,花香的中味以及木香取向的後味,將以極為清涼的溫度調動你身體的熱情,隨著香水在身體上的升溫,你會發現,你的心情在不知不覺間愈來愈好!」
   
   最具有振作精神和舒緩壓力的香水應該含有以下的諸種成分:
   
   1.綠色草本芳香類,以迷迭香、松針、冬青類最好。
   
   2.檸檬屬果樹香類,以葡萄、柑橘、檸檬、酸橙為最好。
   
   3.水香類,以海藻、海水芳香為最好。
   
   4.茶香及傳統香料類,以綠茶、肉桂為最好。
   
   5.薄荷芳香類,以西班牙薄荷、胡椒薄荷、桉樹最好。
   
   當香榭麗捨滿是幽香漫過,我們是否也看到了笑靨悠遊的巴黎女郎?
  | 檢舉 | Posted by 倩碧 批發 at August 23,2012 11:28