October 8,2008 08:23

名牌化妝品 香水

品牌
LANVIN 浪凡
品名
藍悅男性香水_男性香水
存貨
規格/說明
5ml 150$350 產品說明: 藍悅男性淡香水,是一個矛盾的綜合體,古典既創新,典雅且悠閒,大膽又智慧,充滿朝氣,具有男子氣慨的現代男性,而有著這樣特質的男性,也被設定為是--享受工作,但也熱愛家庭生活的!原來,壞痞子調調早已經退流行,擁有新好男人的特質,在新世紀裡成為一種新的潮流。香調 柑桔木質調 前味 佛手柑、柑橘、薰衣草、橙花中味 薄荷、荳蔻、胡椒、鼠尾草後味 檀香、麝香、香草、琥珀
銷售類型
Wholesale

azzaro_chrome01_1024.jpg
Cum de a schimba gustul unei femei

Parfumul despre pot fi împărțite în următoarele patru categorii: parfum miros de micro, parfum aroma ușoară, parfum Fen și parfum, diferența este că proporția condimente. Știm, parfum, apă distilată, rafinare alcool aromatizat. De aceea, conform raportului de cât de mult a ingredientelor parfum, utilizarea sa este destul de diferit.
micro-aroma

Micro numai adaos de aproximativ 5% din parfum aroma condiment,
Durata aroma de scurtă, de aproximativ o oră. Cu efect revigorant.

lumina aromă

Condimente reprezentat aproximativ 10% din aroma de parfum lumina, vă puteți bucura de aroma de mai mult de aproximativ două ore, mai mult alcool și apă distilată, cu senzație de proaspăt. Aromă mai ușoare, în care este posibil în timpul zilei la birou. Pentru ca acest spray parfum, ușor de utilizat, multi-a făcut. De obicei pe geantă de mână, înainte de a merge în dimineața pentru a fi folosit o singură dată și apoi se pulverizează o dată la fiecare trei ore, scoase poate fi. Poate pulverizați interiorul gleznei și genunchi.

baltă

Fen miros de parfum parfum aroma între între lumină și parfum, dar de a utiliza decât parfum salva, si dureaza mai mult de parfum parfum de lumină. Nu trebuie să iasă patruzeci și cinci oră machiaj aroma de parfum, dar aproximativ, se poate aprecia pe deplin calitatea amenzii. Fen parfum este, de asemenea, disponibil în glezna, genunchi medial, sau gâtului, linia parului sub. Micul presara cateva picaturi vor produce rezultate minunate.

parfum

Parfumul conține condimente proporția cea mai mare, se poate folosi condimente interesante bogat adânc brusc aroma. Cel mai bun parfum pentru ocazii oficiale sociale. Până la aproximativ 25%, din cauza concentrației sale de parfum, parfum de lungă durată, iar dacă ieși seara, până acasă, fără machiaj.


 • 您可能有興趣:

  化妝品
  perfumesorg 發表於樂多回應(1)引用(0)cosmetic編輯本文
  樂多分類:時尚切換閱讀版型 │昨日人次:0 │累計人次:65 │標籤:香水,LANVIN,浪凡
  贊助商廣告
   

  引用URL

  http://cgi.blog.roodo.com/trackback/7330011

  回應文章
  香水使用的方法

   秘訣一:貼身接觸
   
   香水直接接觸肌膚,
   身體的溫熱會使香氣蒸騰繚繞,更顯魅力。
   
   秘訣二:少量多處
   
   均勻而淡薄的香氣,帶來的是若有若無的朦朧之美,耳根、手肘內側、膝蓋內側是用香的佳處。
   
   秘訣三、傾聽香語
   
   香水有語言有品性,每一種香水都有自己獨特的品位。「毒藥」,是桃花香水,性感、嫵媚、多姿、妖嬈;「沙丘」,是蔥鬱自然的綠色植物型香氣,生命氣息撲面而來,猶如如身臨其境處碧海藍天之中;「鴉片」是經典的中性香氣,集男人的精明幹練、成熟灑脫和女人的清香於一體,默默地散發著永不褪色的愛情。
   
   秘訣四:依時而變
   
   香水的用量要與時令配合。晴日裡,香水會比溫度低的日子濃烈;雨天或濕氣重的日子,香水較收斂持久。另外,春天宜用幽雅襲有的香型,夏天最好用清淡兼提神的香型,冬日則可選用溫馨、濃厚的香水。
   
   秘訣五:切合環境
   
   香水如時裝能起到烘雲托月的效果,因而不同的環境需用不同的香水。上班時用的香水宜清淡優雅,晚宴或聚會時可選用濃烈的香水。隨身攜帶的香水瓶一定有清致小巧,金屬電鍍口紅香水瓶適合於配亮麗高雅的時裝,玻璃瓶晶瑩透明,適合休閒服飾。
   
   秘訣六:甜蜜伴夢
   
   香水如花香一樣具有鎮靜有安撫精神的作用,玫瑰、柑橘花、薰衣草、茉莉等都是催眠效果極佳的植物,將以此為主要原料的香水,滴二三滴在腳上與手腕之上或耳根之後再入睡,能使您的夢更甜蜜。
  | 檢舉 | Posted by 禮品批發 at August 23,2012 11:30