October 8,2008 08:21

CHANEL 世界名牌香水

品牌
CHANEL 香奈兒
品名
男性行動香水_男性香水
存貨
規格/說明
3*20mlv. 2205 $ 2450 產品說明: 香奈兒調香師賈克‧波巨將ALLURE男性運動行動香水,環繞於四種香氛層面─清新調,感性調,木質調與辛辣調。 以清新香氛主導,擷取佛手柑,芫妥的清新,白麝香,琥珀的感性,西洋杉,香根草的溫潤,最後添加一點黑胡椒的嗆辣,如同微風輕撫著赤裸的肌膚,同時為嗅覺與心靈,帶來如浪潮拍打的愉悅衝擊。
銷售類型
Wholesale

burberry_brit_1024.jpg
 1. 甜蜜的生命香水
 2. CD 護唇膏美容品
 3. CD 癮誘甜心香水
 4. J,ADORE 身體香皂美容品
 5. J,ADORE 銀香水
 6. 沙丘美容品
 7. J,ADORE香水
 8. CD 口紅盤 + 美白組
 9. C.D 情繫永恆香水
 10. CD 恆彩唇膏美容品
 11. CD 指甲油美容品
Metoda utilizată parfum

Sfat: contact personal

Parfum în contact direct cu pielea,
Căldura corpului cauzeaza transpiratie aroma shrouded, adaugă la farmecul.

Sfat: o cantitate mică de multiple

Uniform aromă slabă, a adus Ruoyouruowu frumusețe tulbure, urechi, interiorul cotului, locul tămâie genunchi medial bine.

Sfat trei, asculta limba tămâie

Limba și caracterul parfum, parfum fiecare are gustul unic. "Poison" Blossom parfum Peach, sexy, fermecător, încântător scena, "Dune", natural luxuriant verde plante aroma, suflare suflare de viață, cum ar fi fiind la marea albastră și cerul, cum ar fi captivantă; opiu "este aroma clasica neutru, setați un om perspicace, matur, gratuit și ușor, precum și parfumul unei femei într-o singură, în liniște iubirea emana niciodată nu va dispărea.

Sfat Patru: Prin modificările de timp

Cu cantitatea de parfum și de sezon. Zi însorită, parfum va fi mai mic decât în zilele de temperatură intensă; zilele ploioase sau umede, parfum de convergență durabilă. În plus, trecerea de primavara corespunzător elegant de unele aroma aroma, lumina si revigorant șef cele mai bune de vara, iarna cald pot fi selectate, un parfum puternic.

Sfat cinci: răspunde de mediu

Parfum, cum ar fi moda poate juca un efect de Hongyuntuoyue, și, prin urmare alt mediu trebuie să utilizați un parfum diferit. Lucrul cu parfum ar trebui să fie alegerea lumina si eleganta de puternice parfum, mese festive sau intalniri de. Trebuie să aibă o clară sticle mici de parfum cauza transporta, cele de metal placare ruj sticle de parfum se potrivi cu moda frumoasa si eleganta, sticla de cristal din sticlă clară, potrivite pentru uzura casual.

Sfat șase: vis dulce de companie

Au un parfumuri calmante, cum ar fi florale calma spiritul, trandafir, floare de portocal, lavanda, iasomie sunt efectul hipnotic de plante excelente, astfel cum principala materie primă pentru parfum, scade două sau trei picături în picioare și mai sus încheietura mâinii sau urechi și apoi mergeți la culcare, se pot face visele tale mai dulce.


 • perfumesorg 發表於樂多回應(1)引用(0)perfumes編輯本文
  樂多分類:時尚切換閱讀版型 │昨日人次:0 │累計人次:108 │標籤:香水,CHANEL,香奈兒
  贊助商廣告
   

  引用URL

  http://cgi.blog.roodo.com/trackback/7330005

  回應文章
  怎樣使用香水?

   香水應該灑在什麼部位,要根據各人的需要、愛好及特點而定。一般來說,香水應灑在動脈跳動處,如脖子的動脈、耳後的動脈、心臟、大腿彎、腋下及手腕等處,可以借助動脈的搏動,將香氣自然地散發出來。如在下半身灑香水,由於香氣由下而上揮發,容易產生效果。也有人喜歡把香水灑在手帕上、裙邊的裡子上,可收到同樣的作用。使用香水時要注意以下幾點:香水不要灑在易被太陽曬到的暴露部位,如面部等,這是因為香水中的香料有些是從天然植物中提取的揮發油,這些揮發油中有的含有夫喃香豆精的成分,它與日光中的長波紫外線發生光化學反應,導致臉上出現炎症或點狀黑斑;不要在容易出汗的部位灑香水,香味與汗味混合後產生的氣味很難聞;皮包、皮鞋等皮革製品上不要灑香水,一則因為香水所含的酒精會使皮毛失去天然的光澤,二則皮革味容易與香味衝突;不要在珍珠、黃金等首飾上噴灑香水,因為這樣會影響其光澤。
  | 檢舉 | Posted by Perfumes Fragrances at August 23,2012 11:31