October 8,2008 08:16

美容

品牌
品名
綠茶女性香水沐浴精_500ml
存貨
規格/說明
319 $ 900 產品說明: 香調:清新花香調前味:葛縛子、橙皮大黃、檸檬、佛手柑中味:綠茶、薄荷、茉莉、康乃馨、茴香後味:樺樹苔、麝香、白琥珀
銷售類型
Wholesale

TN_KenzoEte.jpg
Știi despre parfum?

Parfumul este tema de feminitate veșnice, modelarea personalității și stilului functia de gust orice alte produse cosmetice nu poate fi realizat, prin urmare, numai prin intelegerea elementarul bun simț să dreptul de a achiziționa și de a folosi parfum parfum.

Stilul de performanță în diferite parfum, parfum pot fi împărțite în șapte categorii. Floral: stil elegant, unic sau compozit parfum floral oriental: mosc, ambra si mister prețioase performanta floral cu o aroma orientala; bucurie Fruity: integrarea de o varietate de starea de spirit performanță fructe; Kusaka tonul: naturală, iarbă proaspătă, mușchi și ierburi condimente distractiv de performanță; Moss miros: pedicels, frunze de ferigă și lemnoase; parfum plante medicinale: fructul pasiunii, rozmarin pentru barbati parfum, miros artificiale: sintetice, pentru a arăta sensul modern.

În funcție de proporția de esențe de parfum conținute, poate fi împărțit în cinci tipuri de arome: conțin 20% sau mai mult din arome, persistența alcool de până la 6 ore, cina, dans și alte ocazii, prețul este extrem de costisitoare; parfum: aromă, conținând 15% la 20% 14% până la 15% apă distilată, alcool, parfum durează patru ore, potrivite pentru locul de muncă și de petrecere a timpului liber, precum și prețurile mai ridicate; Eau de Toilette: 8% până la 15% din arome. 17% până la 18% din apă distilată, iar restul pentru alcool, parfum, timp de 1 până la 2 ore, potrivite pentru uz casnic, baie si inainte de culcare, la prețuri accesibile; Köln: conținutul aromă de 4% la 8%, de obicei, ca un bărbat de parfumare ; agent de parfum: 1% la 3% din arome.

Pentru a înțelege mirosul de parfum, mirosul, gustul și aroma, după indicele de gust trebuie să guste cu atenție. Gust prima stropite cu parfumul 3 la 10 minute volatile un gust de mare; spray-aroma pe parfum, 10 la 60 de minute aromă, ceea ce este parfumul uniform distribuie în aroma de bază; stropite cu parfum după gust ~ după trei ore rămase în aroma slab pe piele.


 • perfumesorg 發表於樂多回應(1)引用(0)beauty編輯本文
  樂多分類:時尚切換閱讀版型 │昨日人次:0 │累計人次:39 │標籤:沐浴精,雅頓,ARDEN
  贊助商廣告
   

  引用URL

  http://cgi.blog.roodo.com/trackback/7329993

  回應文章
  你瞭解香水嗎?

   香水是女性魅力永恆的主題,它塑造個性風格及品味的功能是其他任何化妝品都無法達到的,因此,只有瞭解有關香水的基本常識才能正確地購買和使用香水。

   根據不同的香調所表現的風格,香水可分為7大類。花香調:以單一的或復合型花香表現優雅的風格;東方香調:以麝香、琥珀及珍貴的花香表現具有東方韻味的神秘感;果香調:融合各種水果香表現歡愉的心情;草香調:以青草、苔蘚及草本植物的香料表現自然清新的情趣;苔蘚香調:以花梗、羊齒類植物樹葉及木香為主;草本植物香調:以百香果、迷迭香等為主,用於男性香水;人工香調:為人工合成,以表現摩登感。

   根據香水所含香精的比例,又可分為五種 香精:含20%以上的香精,其餘為酒精,其持久性可達6小時以上,適用於晚宴、舞會等場合,價格極為昂貴;香水:含15%~20%的香精,14%~15%的蒸餾水,其餘為酒精,香味可持續4小時,適合工作和休閒時使用,價格較高;淡香水:含8%~15%的香精,17%~18%的蒸餾水,其餘為酒精,香味可保持1~2小時,適合在家中,洗浴後及睡前使用,價格適中;古龍香水:香精含量為4%~8%,通常作為男性香水;香水劑:含1%~3%的香精。

   要瞭解香水的香調,必須對其前味、中味和後味等香味指數進行細心的品味。前味是指噴上香水後3~10分鐘內揮發出較高的香味;中味為噴上香水後10~60分鐘的香味,這是香水均勻散發出的核心味道;後味是噴上香水2~3小時後余留在皮膚上的淡淡芳香。
  | 檢舉 | Posted by 香水批發 at August 23,2012 11:35